Quotex депозит и повлекување пари во Гана

Quotex депозит и повлекување пари во Гана
Во Гана, пристапноста и доверливоста на финансиските услуги се клучни за поединците и за бизнисите. Quotex, со своите иновативни решенија за депозит и повлекување, стои во првите редови на зајакнувањето на Гананците со беспрекорен пристап до нивните средства. Како што се развива финансискиот пејзаж, Quotex продолжува да го револуционизира начинот на кој луѓето управуваат со своите пари, нудејќи погодност, безбедност и ефикасност како никогаш досега. Ајде да истражуваме како Quotex го трансформира финансискиот пејзаж во Гана преку своите услуги за депозит и повлекување.


Како да депонирате пари во Quotex Гана

Депонирајте во Quotex Гана преку банкарски картички (Visa / MasterCard)

Ова е најзгодниот и најприфатениот начин на плаќање на Quotex. Можете да користите која било дебитна или кредитна картичка Visa или Mastercard за депонирање пари на Quotex. Минималниот износ на депозит е 10 долари.

1. Отворете го прозорецот за извршување на трговијата и кликнете на зеленото копче „Депозит“ во горниот десен агол на јазичето.

Сметката можете да ја депонирате и преку вашата лична сметка со кликнување на копчето „Депозит“ во профилот на сметката.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
2. Откако ќе биде неопходно да се избере начин на депонирање на сметката (Quotex нуди многу практични методи кои му се достапни на Клиентот и се прикажани на неговата индивидуална сметка). Изберете "Visa / MasterCard".
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
3. Откако ќе изберете начин на депозит, изберете го бонусот и внесете го износот на депозитот. Потоа, кликнете на „Депозит“.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
4. Наведете ги потребните детали со внесување на бараните детали за плаќање и кликнување на „Плати“.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
5. По завршувањето на депозитот, Quotex ќе ја обработи трансакцијата. Можеби ќе биде потребно извесно време за да се обработат средствата и да се кредитираат на вашата сметка на Quotex. Времетраењето може да варира во зависност од избраниот метод на депонирање и времето на обработка на вклучените финансиски институции. Обично, парите ќе се кредитираат на вашата сметка за неколку минути.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана

Депонирајте во Quotex Гана преку електронски плаќања (Airtel, Tigo, MTN, Vodafone, Perfect Money)

Ова е услуга за плаќање преку Интернет која ви овозможува да испраќате и примате пари преку Интернет. Минималниот износ на депозит е 10 долари.

1. Отворете го прозорецот за извршување на трговијата и кликнете на зеленото копче „Депозит“ во горниот десен агол на јазичето.

Сметката можете да ја депонирате и преку вашата лична сметка со кликнување на копчето „Депозит“ во профилот на сметката.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
2. Откако ќе биде неопходно да се избере начин на депонирање на сметката (Quotex нуди многу практични методи кои му се достапни на Клиентот и се прикажани на неговата индивидуална сметка). Изберете „Совршени пари“.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
3. Откако ќе изберете начин на депозит, изберете го бонусот и внесете го износот на депозитот. Потоа, кликнете на „Депозит“.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
4. Изберете го саканиот начин на плаќање и кликнете „Направи плаќање“.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
5. Наведете ги потребните детали со внесување на бараните детали за плаќање и кликнување на „Преглед на плаќање“.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
6. Депонирајте успешно, проверете ги парите на Live Account.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана

Депонирајте во Quotex Гана преку криптовалути (Bitcoin, USDT, Binance Coin, Ethereum, Litecoin, Dash, Tron)

Ова е криптовалута која работи на децентрализирана мрежа на компјутери. Можете да купите Биткоин со готовина, банкарски трансфер или други начини на плаќање и да го користите за депонирање пари на Quotex. Минималниот износ на депозит е 50 долари.

1. Отворете го прозорецот за извршување на трговијата и кликнете на зеленото копче „Депозит“ во горниот десен агол на јазичето.

Сметката можете да ја депонирате и преку вашата лична сметка со кликнување на копчето „Депозит“ во профилот на сметката.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
2. Откако ќе биде неопходно да се избере начин на депонирање на сметката (Quotex нуди многу практични методи кои му се достапни на Клиентот и се прикажани на неговата индивидуална сметка). Изберете „Bitcoin (BTC)“.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
3. Изберете го бонусот и внесете го износот на депозитот. Потоа, кликнете на „Депозит“.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
5. Копирајте ја адресата и износот на депозитот и залепете ги во платформата за повлекување, а потоа можете да го депонирате Биткоин во Quotex.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
6. Проверете ги вашите пари на вашата сметка во живо.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана

Ве молиме погледнете ја оваа страница за да видите повеќе: Како да депонирате со криптовалута во Quotex

Како да повлечете пари од Quotex Гана

Повлечете од Quotex преку банкарски картички (Visa / MasterCard)

Постапката за повлекување капитал е исклучително едноставна и се спроведува преку вашата индивидуална сметка.

Начинот што сте го избрале за депонирање на сметката е исто така метод за повлекување средства.

На пример, ако сте уплатиле на вашата сметка преку системот за плаќање Visa/MasterCard, ќе подигнете пари и преку системот за плаќање Visa/MasterCard.

Кога станува збор за повлекување на доволно голема сума, компанијата може да побара верификација (верификацијата се бара по дискреција на компанијата), поради што е многу важно да регистрирате сметка поединечно за себе за да ги потврдите вашите права на неа во секое време.

1. Одете на Повлекување.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
2. Изберете Начин на плаќање: Visa / MasterCard и внесете ја сумата што сакаме да ја повлечеме. Потоа, кликнете на копчето "Потврди".
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
3. Внесете го пин-кодот, тие го испраќаат на вашата е-пошта. Кликнете на „Потврди“.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
4. Вашето барање е успешно испратено.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
Проверувајќи ги сите ваши барања за повлекување, кликнете на „Трансакција“ и ќе го видите најновото барање како подолу.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана

Повлечете се од Quotex преку е-плаќања

Постапката за повлекување капитал е исклучително едноставна и се спроведува преку вашата индивидуална сметка.

Начинот што сте го избрале за депонирање на сметката е исто така метод за повлекување средства.

На пример, ако сте направиле депозит на вашата сметка преку Perfect Money, ќе се повлечете и преку Perfect Money.

1. Одете на Повлекување.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
2. Изберете начин на плаќање: Perfect Money, внесете ја чантата и износот што сакаме да го повлечеме. Потоа, кликнете на копчето "Потврди".
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
3. Внесете го пин-кодот, тие го испраќаат на вашата е-пошта. Кликнете на копчето "Потврди".
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
4. Вашето барање е успешно испратено.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
Проверувајќи ги сите ваши барања за повлекување, кликнете на „Трансакција“. Подолу го гледате последното барање.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана

Повлечете се од Quotex преку Crypto

Постапката за повлекување капитал е исклучително едноставна и се спроведува преку вашата индивидуална сметка.

Начинот што сте го избрале за депонирање на сметката е исто така метод за повлекување средства.

На пример, ако сте направиле депозит на вашата сметка преку Bitcoin, исто така ќе го повлечете Bitcoin.

1. Одете на Повлекување.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
2. Изберете Начин на плаќање. Пример : Биткоин (BTC).
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
Повлечете пари користејќи Биткоин, па внесете ја адресата на биткоинот што сакаме да ја добиеме во „чанта“ и внесете ја сумата што сакаме да ја повлечеме. Потоа, кликнете на копчето "Потврди".
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
3. Внесете го пин-кодот, тие го испраќаат на вашата е-пошта. Кликнете на копчето "Потврди".
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
4. Вашето барање е успешно испратено.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
Проверувајќи ги сите ваши барања за повлекување, кликнете на „Трансакција“.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
Подолу го гледате последното барање.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана

Повлечете од Quotex на банкарска сметка

1. Кликнете на копчето Повлекување во горниот десен агол на страницата на веб-страницата на Quotex.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
2. Изберете банкарски трансфер и внесете ја сумата што ќе ја испратите на вашата банкарска сметка.
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
3. Внесете го пин-кодот, тие го испраќаат на вашата е-пошта. Кликнете на копчето "Потврди".
Quotex депозит и повлекување пари во Гана
4. Вашето барање е успешно испратено.

Беспрекорно и сигурно: Услуги за депозит и повлекување пари на Quotex во Гана

Како заклучок, Quotex се претставува како сигурна и ефикасна платформа за депонирање и повлекување пари во финансискиот пејзаж на Гана. Со својот кориснички интерфејс, непречените процеси на трансакции и придржувањето кон регулаторните стандарди, Quotex се издвојува како остварливо решение за поединци и бизниси кои бараат удобни и сигурни финансиски трансакции. Нејзината посветеност на обезбедување достапни услуги во Гана го нагласува нејзиниот потенцијал да стане доверлив партнер во финансискиот екосистем на земјата, нудејќи им на корисниците рационализирано искуство за управување со нивните средства со доверба.

Thank you for rating.