Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд

Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
Во динамичниот економски пејзаж на Тајланд, неопходна е способноста за ефикасно управување со финансиските трансакции. Quotex влегува во оваа арена како доверлив партнер, нудејќи робусни решенија прилагодени на специфичните потреби на тајландскиот пазар. Со фокус на доверливоста, транспарентноста и удобноста на корисниците, услугите за депозит и повлекување на Quotex им обезбедуваат на поединците алатките што им се потребни за со сигурност да се движат низ сложеноста на финансиското управување.

Како да депонирате пари во Quotex Тајланд

Депонирајте во Quotex Тајланд преку банкарски картички (Visa / MasterCard)

Тоа е многу лесно да се направи. Постапката ќе трае неколку минути.

1) Отворете го прозорецот за извршување на трговијата и кликнете на зеленото копче „Депозит“ во горниот десен агол на јазичето.

Сметката можете да ја депонирате и преку вашата лична сметка со кликнување на копчето „Депозит“ во профилот на сметката.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
2) Откако ќе биде неопходно да се избере начин на депонирање на сметката (Друштвото нуди многу погодни методи кои се достапни на Клиентот и се прикажани на неговата индивидуална сметка). Изберете "Visa / MasterCard".
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
3) Изберете го бонусот и внесете го износот на депозитот. Потоа, кликнете на „Депозит“.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
4) Пополнете го формуларот со внесување на бараните детали за плаќање и кликнете на „Плати“.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
5) Депонирајте успешно, проверете ги вашите пари на сметката во живо.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд

Депонирајте во Quotex Тајланд преку банкарски трансфер

Банките на Тајланд

Тоа е многу лесно да се направи. Постапката ќе трае неколку минути.

1) Отворете го прозорецот за извршување на трговијата и кликнете на зеленото копче „Депозит“ во горниот десен агол на јазичето.

Сметката можете да ја депонирате и преку вашата лична сметка со кликнување на копчето „Депозит“ во профилот на сметката.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
2) Откако ќе биде неопходно да се избере начин на депонирање на сметката (Друштвото нуди многу погодни методи кои се достапни на Клиентот и се прикажани на неговата индивидуална сметка). Изберете „Банки на Тајланд“.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
3) Изберете го бонусот и внесете го износот на депозитот. Потоа, кликнете на „Депозит“.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
4) Изберете го саканиот начин на плаќање и кликнете на „Плати“.

5) Пополнете го формуларот со внесување на бараните детали за плаќање.

6) Депонирајте успешно, проверете ги вашите пари на сметката во живо.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд

Тајланд QR банкарство

Тоа е многу лесно да се направи. Постапката ќе трае неколку минути.

1) Отворете го прозорецот за извршување на трговијата и кликнете на зеленото копче „Депозит“ во горниот десен агол на јазичето.

Сметката можете да ја депонирате и преку вашата лична сметка со кликнување на копчето „Депозит“ во профилот на сметката.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
2) Откако ќе биде неопходно да се избере начин на депонирање на сметката (Друштвото нуди многу погодни методи кои се достапни на Клиентот и се прикажани на неговата индивидуална сметка). Изберете „Tailand QR banking“.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
3) Изберете го бонусот и внесете го износот на депозитот. Потоа, кликнете на „Депозит“.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
4) Изберете го саканиот начин на плаќање и кликнете на „Плати“.

5) Пополнете го формуларот со внесување на бараните детали за плаќање.

6) Депонирајте успешно, проверете ги вашите пари на сметката во живо.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд

Депонирајте во Quotex Тајланд преку електронски плаќања (Perfect Money, Promptpay)

Тоа е многу лесно да се направи. Постапката ќе трае неколку минути.

1) Отворете го прозорецот за извршување на трговијата и кликнете на зеленото копче „Депозит“ во горниот десен агол на јазичето.

Сметката можете да ја депонирате и преку вашата лична сметка со кликнување на копчето „Депозит“ во профилот на сметката.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
2) Откако ќе биде неопходно да се избере начин на депонирање на сметката (Друштвото нуди многу погодни методи кои се достапни на Клиентот и се прикажани на неговата индивидуална сметка). Изберете „Perfect Money“ или „Promptpay“.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
3) Изберете го бонусот и внесете го износот на депозитот. Потоа, кликнете на „Депозит“.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
4) Изберете го саканиот начин на плаќање и кликнете на „Направи плаќање“.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
5) Пополнете го формуларот со внесување на бараните детали за плаќање и кликнете „Преглед на плаќање“.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
6) Депонирајте успешно, проверете ги вашите пари на сметката во живо.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд

Депонирајте во Quotex Тајланд преку криптовалути (Bitcoin, Bitcoin Cash, Dai, USDT, Binance Coin, Ethereum, Litecoin, Paxos Standart)

Тоа е многу лесно да се направи. Постапката ќе трае неколку минути.

1) Отворете го прозорецот за извршување на трговијата и кликнете на зеленото копче „Депозит“ во горниот десен агол на јазичето.

Сметката можете да ја депонирате и преку вашата лична сметка со кликнување на копчето „Депозит“ во профилот на сметката.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
2) Откако ќе биде неопходно да се избере начин на депонирање на сметката (Друштвото нуди многу погодни методи кои се достапни на Клиентот и се прикажани на неговата индивидуална сметка). Изберете „Bitcoin (BTC)“.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
3) Изберете го бонусот и внесете го износот на депозитот. Потоа, кликнете на „Депозит“.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
4) Изберете Bitcoin за депонирање.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
5) Само копирајте ја вашата адреса за депозит и залепете ја во платформата за повлекување, а потоа можете да депонирате монети во Quotex.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
6) Откако ќе го испратите успешно, ќе добиете известување „Плаќањето е завршено“.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
7) Проверете ги вашите пари на сметката во живо.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд

Ве молиме погледнете ја оваа страница за да видите повеќе: Како да депонирате со криптовалута во Quotex

Како да повлечете пари од Quotex Тајланд

Повлечете од Quotex преку банкарски картички (Visa / MasterCard)

Постапката за повлекување капитал е исклучително едноставна и се спроведува преку вашата индивидуална сметка.

Начинот што сте го избрале за депонирање на сметката е исто така метод за повлекување средства.

На пример, ако сте уплатиле на вашата сметка преку системот за плаќање Visa/MasterCard, ќе подигнете пари и преку системот за плаќање Visa/MasterCard.

Кога станува збор за повлекување на доволно голема сума, компанијата може да побара верификација (верификацијата се бара по дискреција на компанијата), поради што е многу важно да регистрирате сметка поединечно за себе за да ги потврдите вашите права на неа во секое време.

1. Одете на Повлекување.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
2. Изберете Начин на плаќање: Visa / MasterCard и внесете ја сумата што сакаме да ја повлечеме. Потоа, кликнете на копчето "Потврди".
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
3. Внесете го пин-кодот, тие го испраќаат на вашата е-пошта. Кликнете на „Потврди“.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
4. Вашето барање е успешно испратено.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
Проверувајќи ги сите ваши барања за повлекување, кликнете на „Трансакција“ и ќе го видите најновото барање како подолу.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд

Повлечете се од Quotex преку е-плаќања

Постапката за повлекување капитал е исклучително едноставна и се спроведува преку вашата индивидуална сметка.

Начинот што сте го избрале за депонирање на сметката е исто така метод за повлекување средства.

На пример, ако сте направиле депозит на вашата сметка преку Perfect Money, ќе се повлечете и преку Perfect Money.

1. Одете на Повлекување.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
2. Изберете начин на плаќање: Perfect Money, внесете ја чантата и износот што сакаме да го повлечеме. Потоа, кликнете на копчето "Потврди".
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
3. Внесете го пин-кодот, тие го испраќаат на вашата е-пошта. Кликнете на копчето "Потврди".
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
4. Вашето барање е успешно испратено.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
Проверувајќи ги сите ваши барања за повлекување, кликнете на „Трансакција“. Подолу го гледате последното барање.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд

Повлечете се од Quotex преку Crypto

Постапката за повлекување капитал е исклучително едноставна и се спроведува преку вашата индивидуална сметка.

Начинот што сте го избрале за депонирање на сметката е исто така метод за повлекување средства.

На пример, ако сте направиле депозит на вашата сметка преку Bitcoin, исто така ќе го повлечете Bitcoin.

1. Одете на Повлекување.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
2. Изберете Начин на плаќање. Пример : Биткоин (BTC).
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
Повлечете пари користејќи Биткоин, па внесете ја адресата на биткоинот што сакаме да ја добиеме во „чанта“ и внесете ја сумата што сакаме да ја повлечеме. Потоа, кликнете на копчето "Потврди".
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
3. Внесете го пин-кодот, тие го испраќаат на вашата е-пошта. Кликнете на копчето "Потврди".
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
4. Вашето барање е успешно испратено.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
Проверувајќи ги сите ваши барања за повлекување, кликнете на „Трансакција“.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
Подолу го гледате последното барање.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд

Повлечете од Quotex на банкарска сметка

1. Кликнете на копчето Повлекување во горниот десен агол на страницата на веб-страницата на Quotex.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
2. Изберете банкарски трансфер и внесете ја сумата што ќе ја испратите на вашата банкарска сметка.
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
3. Внесете го пин-кодот, тие го испраќаат на вашата е-пошта. Кликнете на копчето "Потврди".
Quotex депозит и повлекување пари во Тајланд
4. Вашето барање е успешно испратено.

Зајакнување на финансискиот менаџмент: Придонесот на Quotex за економскиот напредок на Тајланд

Како заклучок, услугите за депозит и повлекување на Quotex во Тајланд претставуваат значителен напредок во областа на финансиската пристапност и практичност. Со приоритет на корисничкото искуство и технолошките иновации, Quotex се етаблира како камен-темелник на финансиската инфраструктура на Тајланд што се развива. Како што пејзажот продолжува да се развива, Quotex останува посветен на зајакнување на поединците со ресурсите што им се потребни за да ги постигнат нивните финансиски цели.
Thank you for rating.