Врвни брокери за бинарни опции за Габон 2024 година

Врвни брокери за бинарни опции за Габон 2024 година

Врвни брокери за бинарни опции за Габон

1. Цитат

Врвни брокери за бинарни опции за Габон 2022 година
Отворете сметка

Цитат

Quotex е основана во 2020 година што им овозможува на трговците да ги искористат предностите на пазарот за да тргуваат со повеќе средства како што се бинарни опции, криптовалути, стоки и индекси
ДОБИ:
 • Високи исплати
 • Без надомест за депозит или повлекување
 • Достапна е бесплатна демо сметка
 • Диверзифицирани трговски производи
 • Диверзифицирани сметки, класифицирани по инвеститори
 • Низок минимален услов за депозит
 • Удобна платформа
 • Пријателска и професионална поддршка
 • Кутијата за разговор и персоналот за поддршка се достапни 24/7
 • Платформи: веб, бинарна платформа
НЕГОВОРИ:
 • Нерегулиран
 • Нема потпора
 • На веб-страницата нема квалитетно образование и инструменти за анализа

Овој брокер расте во бројки од почетокот на годината со преку 4 милиони трговци ширум светот, а се забележани над 100.000 тргувања дневно! Quotex прифаќа трговец точно од 249 земји што значи од целиот свет без никакви ограничувања на земјата, но овој брокер не е достапен за лица под 18 години

Quotex е платформа за тргување со бинарни опции, позната и како платформа за тргување со дигитални опции со брз, одговорен и лесен интерфејс без никакво ограничување на земјата што може да одговара на секоја трговија со можност за приспособување на секој дел од табелата, покрај алатки за цртање и индикатори и мотивирачка исплата!

2. Опција за коефициент на интелигенција

Врвни брокери за бинарни опции за Габон 2022 година
Отворете сметка

Опција за IQ

Со над 40 милиони корисници, IQ Option е еден од водечките брокери за бинарни опции на пазарот.
ДОБИ:
 • Ниски надоместоци за депозити
 • Нивниот интерфејс на платформата е лесен за користење
 • Добри максимални исплати
 • Високо достапен за сите играчи
 • Инстант повлекувања
 • Сметка за вежбање од 10.000 долари
НЕГОВОРИ:
 • Ограничена достапност на пазарот

Тие имаат над 250 средства за тргување, вклучувајќи CFD, стоки и Комисија за хартии од вредност. IQ Option нуди флексибилна платформа до која може да се пристапи преку веб или една од нивните десктоп или мобилни апликации.

Оваа компанија со седиште во Кипар обработува над еден милион тргувања дневно. Тоа е одлична платформа кога се започнува со бинарни опции пред да се разграни во други опции. IQ Option нуди демо сметки, со 10.000 долари во виртуелни пари за експериментирање и учење пред да тргувате со вистински пари. Платформата им овозможува на напредните трговци функции за управување со ризик, вклучително и заштита од негативно салдо и постојки. Дополнително, трговците имаат пристап до вести и едукативни материјали за да им помогнат во нивните инвестиции.

3. ExpertOption

Врвни брокери за бинарни опции за Габон 2022 година
Отворете сметка

ExpertOption

ExpertOption е нова и брзо растечка онлајн платформа за тргување со опции со над 79 милиони корисници.
ДОБИ:
 • Тој нуди бесплатен менаџер за поддршка за трговците
 • Постојат повеќе сметки за сите буџети
 • Мултиплатформа достапна на кој било уред (мобилен или десктоп)
 • Поддршката за корисници е достапна на 15 јазици
 • Нуди над 100 средства за тргување
НЕГОВОРИ:
 • Има максимален рок на тргување од 15 минути

Лесен е за користење и е достапен преку нивната работна површина или апликации за iOS и Android за корисници на паметни телефони. Тие се гордеат со најсовремената технологија што ги прави занаетите брзи со малку или без време на задоцнување.

Овој брокер за бинарни опции обезбедува пристап до алатки за техничка анализа и бинарни сигнали за тргување за да ви помогне да направите точни прогнози за движење на цените. Корисниците уживаат бесплатна аналитика на интернет и социјална функција за следење на потезите на стручните трговци без дополнителни трошоци. ExpertOption има висок очекуван принос од 96%, повисок од конкурентските платформи. Тие нудат демо сметка која им овозможува на почетниците да ги научат основите на онлајн тргувањето без ризик пред да се вклучат во занаети.

4. Џебна опција

Врвни брокери за бинарни опции за Габон 2022 година
Отворете сметка

Џебна опција

Основана во 2017 година, Pocket Option е регулиран брокер за бинарни опции кој брзо порасна на 100.000 активни корисници.
ДОБИ:
 • Тие нудат трансакции со брза брзина
 • Брзо повлекување пари
 • Платформата за социјално тргување генерира пасивен приход
 • Низок праг за влез на пазарот од 5 долари
 • Едукативни информации и алатки за нови трговци
 • Демо сметка, за да ви помогне да ја научите платформата и пазарот пред да инвестирате вистински пари
НЕГОВОРИ:
 • Ограничени методи за финансирање на сметката
 • Задолжителна потврда за идентитет и телефон

Тие се гордеат со нивната услуга за клиенти и нудат одлични карактеристики и за новите и за постоечките трговци. Компанијата разви уникатни платформи за онлајн тргување за да обезбеди стабилно тргување.

Џебната опција е избор ако ви треба одлична платформа за тргување која нуди инстант повлекувања и социјално тргување. Обезбедува квалитетни услуги за профитабилно тргување со бинарни опции додека го прави процесот удобен и едноставен. Минималниот депозит на Pocket Option е 5 долари, што го прави пазарот на бинарни опции достапен за сите. Сајтот е лесен за користење и е достапен на веб, андроид и iOS платформи. Нивните образовни алатки и демо сметки им овозможуваат на новите трговци да ги научат јажињата пред да инвестираат вистински пари.

5. Биномо

Врвни брокери за бинарни опции за Габон 2022 година
Отворете сметка

Биномо

Binomo е популарен брокер за бинарни опции за инвестирање.
ДОБИ:
 • T Без скриени такси
 • Обезбедува до 49 различни пазари
 • Низок минимален депозит (10 долари)
 • Достапни се бесплатни демо сметки
 • Поддршката за корисници е достапна на различни јазици 24/7
НЕГОВОРИ:
 • Помалку пазарна разновидност и помали приноси

Тој нуди CFD, акции, девизен курс и стоки, меѓу другите. Платформата долги години е во индустријата за тргување со бинарни опции обезбедувајќи квалитетни трговски услуги за своите корисници.

Платформата нуди бесплатна демо сметка со 1000 долари виртуелни пари за трговци кои сакаат да започнат со Binomo, но се нови во бинарното тргување. Тие имаат ниски минимални занаети за онлајн брокери за бинарни опции и прифаќаат различни начини на плаќање. Со многу пазари за тргување, оваа платформа обезбедува повисок поврат на инвестицијата. Тој еволуираше и додаде нови функции за да ги задоволи променливите потреби на потрошувачите. Оваа платформа прифаќа меѓународни трговци од различни земји ширум светот.

6. Olymp Trade

Врвни брокери за бинарни опции за Габон 2022 година
Отворете сметка

Olymp Trade

Olymp Trade е една од најголемите платформи за тргување со бинарни опции, која може да се пофали со лесен интерфејс што го прави лесен за користење.
ДОБИ:
 • Повеќејазично биро за услуги на клиентите со достапност 24/7
 • Низок минимум депозит од 10 УСД за почеток на тргување во живо
 • Пристап до пазарни вести и анализи
 • Тоа е комерцијална платформа за тргување
НЕГОВОРИ:
 • Платформата не поддржува автоматизација на трговијата со користење на софтвер за тргување.

Тоа е лиценциран брокер кој нуди образовни ресурси и анализи. Со бесплатна демо сметка, врвна услуга за клиенти и бонуси, не е изненадување што оваа платформа е добитник на повеќе награди.

Овој брокер за бинарни опции нуди Комисија за тргување со фјучерси на стоки, девизен курс и тргување со дигитални опции преку Интернет. Услугата е достапна за секој што сака да тргува со помали износи со само минимален депозит од 10 долари. Со фокус на образованието, тие нудат многу образовни услуги кои ги поддржуваат трговците од сите нивоа на вештини и знаење. Има лесен и јасен интерфејс што го прави идеален дури и за најнеискусните трговци.

7. Дерив

Врвни брокери за бинарни опции за Габон 2022 година
Отворете сметка

Дерив

Deriv беше лансиран во 2020 година од тимот зад еден од најстарите бинарни брокери во индустријата - Binary.com. (компанија со речиси 20 години искуство). Како брокер кој е регулиран во повеќе јурисдикции, Дерив е многу однапред за својот правен статус и компаниите што стојат зад него.
ДОБИ:
 • Добро регулирано
 • Добра поддршка за услуги на клиентите
 • Платформата за социјално тргување генерира пасивен приход
 • Добро развиени платформи
 • Иновативен
НЕГОВОРИ:
 • Не е достапно во некои земји

Deriv е регулиран брокер кој ги следи стандардните оперативни процедури и нуди пловна платформа за тргување. Веб и мобилната платформа за тргување им овозможува на трговците да уживаат во беспрекорно тргување. Платформите се едноставни, прифатливи за корисниците, а сепак конкурентни.

Тој нуди можност за тргување и избор на над 100 средства кои вклучуваат девизен курс, акции, стоки и индекси. Исто така, нуди добар дел од бинарни опции. Рамката на овој брокер е дарежлива, што е до 1:1000.

8. Бинариум

Врвни брокери за бинарни опции за Габон 2022 година
Отворете сметка

Бинариум

Binarium е целосен брокер за бинарни опции основан во 2012 година. Можете да се обложувате на forex, криптовалути и стоки во една платформа.
ДОБИ:
 • Само 10$ минимален депозит
 • Бесплатна демо сметка со 10.000$
 • Огромен опсег на различни Бинарни опции
 • Брзо извршување
 • Удобна платформа
 • Пријателска и професионална поддршка
НЕГОВОРИ:
 • Тие не се црвен сигнал напред
 • Тие не нудат трговски сигнали

Брокерот прифаќа трговци од целиот свет. Зборуваат различни јазици и добија огромен тим за поддршка. Покрај тоа, Бинариум користи ЕУ-банки за средствата на своите клиенти и се регулирани начини на депонирање и повлекување.

9. Spectre.ai

Врвни брокери за бинарни опции за Габон 2022 година
Отворете сметка

Spectre.ai

Брокерот Spectre.ai е регистриран како меѓународна комерцијална компанија и ги започна своите активности според регулативата на Spectre Trading Ltd во 2018 година. Седиштето е во корпоративниот центар Грифит во Сент Винсент и Гренадини. Spectre.ai обезбедува трговски услуги на финансискиот пазар на Forex без учество на брокер. Работата се заснова на зголемување на базенот на ликвидност преку групно-сорсинг.
ДОБИ:
 • Минималниот депозит е 10 долари.
 • Ниски флуктуирачки распон од 0,0 точки на популарните валутни парови.
 • Достапност на комерцијална WEB платформа за тргување и мобилна верзија на терминалот.
 • Способност да отворите сметка од вашиот електронски паричник (е-паричник) без да префрлите средства на депозитот на брокерите.
 • API поврзување за зголемување на брзината на примените податоци.
 • Поддршка за тргување со криптовалути.
 • Нема ограничувања за времето на трансакцијата.
НЕГОВОРИ:
 • Неможност да се обратите до техничка поддршка користејќи бесплатен број.
 • Единствениот неслободен терминал не е поддржан.
 • Нема тргување со валутни вкрстувања и инвестициски програми за генерирање пасивен приход

Spectre.ai е насочен кон ефикасност, сигурност, транспарентност и одговорност со својата платформа за тргување базирана на блокчејн Ethereum. Иако Spectre користи технологија за блокчејн и паметни договори, неговата платформа за тргување е лесна и удобна за користење. Spectre.ai имаше добар почеток со своите паметни опции и наскоро ќе додаде други финансиски инструменти на својата понуда. Ова вклучува CFD на стоки, акции и криптовалути. Наскоро ќе бидат достапни и парови на девизен курс (вообичаено тргување со девизен курс) со супер тесни распони.

10. Binary.com

Врвни брокери за бинарни опции за Габон 2022 година
Отворете сметка

Binary.com

Binary.com нуди и CFD тргување и бинарни опции.
ДОБИ:
 • Разновидна платформа за трговци од сите нивоа на искуство и вештини
 • Тргување достапно 24/7
 • Наградувана платформа
 • Достапно во повеќето земји
 • Тие прифаќаат повеќе опции за плаќање
 • Тргување со фиксни шанси
НЕГОВОРИ:
 • Долго просечно време на повлекување (5 дена)
 • Ограничени бонуси во споредба со другите платформи

Тоа е регулиран брокер и една од оригиналните платформи со долгогодишна позитивна репутација. Можете да го продадете вашиот договор пред истекот на времето за да ја минимизирате вашата загуба.

Овој бинарен брокер нуди повеќе платформи, вклучувајќи ги и Binary Bot, SmartTrader и MTF. Можете да ги искористите предностите на нивната мрежа врз основа на нивото на вашето искуство и леснотијата на користење е привлечна за трговците. Платформата нуди атрактивни стапки на враќање кои можат да достигнат до 1.000% на тргување со бинарни опции. Тие исто така обезбедуваат одлични пазарни опции за тргување со најзначајните индекси, стоки и валути.


Најчесто поставувани прашања (ЧПП)

Дали се коцкаат бинарни опции?

Не навистина; додека бинарните опции се структурирани слично на облозите, повеќето организации не ги сметаат за форма на коцкање.

Дали бинарното тргување е безбедно?

Може да биде безбедно во зависност од тоа како ги спроведувате вашите занаети и колку пари вложувате во однос на инвестициите.

Која е најдобрата стратегија за бинарни опции?

Најчестите стратегии за бинарни тргување вклучуваат насочено и тренд тргување, каде што го гледате трендот на цената на средството за да донесете одлука.

Дали бинарните опции се полесни од Forex?

Повеќето луѓе сметаат дека тргувањето со бинарни опции е полесно од тргувањето со девизен курс бидејќи не е податливо за трговецот.

Дали се регулирани брокери за бинарни опции?

Сите регулирани брокери за бинарни опции теоретски се регулирани од одбор за финансиски услуги или регулаторно тело на финансиската индустрија како што е Комисија за тргување со стоки во иднина.

Колку се успешни трговците со бинарни опции

Бидејќи тие добиваат помалку од 100% од она што го оставаат, треба да освоите повеќе од 50 проценти од времето за да бидете успешни.
Оваа статија е само за информативни цели и не е наменета да биде финансиски совет. Ве молиме консултирајте се со професионален финансиски советник.

Thank you for rating.