Quotex Hyni - Quotex Albania - Quotex Shqipëria

Hyni në Quotex: Si të identifikoheni shpejt në llogarinë tregtare
Zhbllokoni potencialin e përpjekjeve tuaja tregtare me Quotex - një platformë tregtare e besueshme dhe e pasur me karakteristika. Hyni pa probleme në llogarinë tuaj tregtare dhe filloni një udhëtim me mundësi financiare duke ndjekur këto hapa të thjeshtë të hyrjes. Në këtë artikull, ne do t'ju udhëzojmë përmes procesit të hyrjes së sigurt në Quotex, duke siguruar një përvojë të qetë dhe efikase tregtare, ju do të keni akses në një platformë të fuqishme tregtare që ofron një sërë veçorish dhe mjetesh për të përmirësuar përvojën tuaj tregtare.


Si të identifikoheni në llogarinë tuaj tregtare në Quotex

Hyrja në llogarinë tuaj Quotex është hapi i parë drejt zhbllokimit të një bote me mundësi tregtare. Pavarësisht nëse jeni një tregtar me përvojë ose fillestar, ky udhëzues gjithëpërfshirës do t'ju udhëzojë në procesin e hyrjes në llogarinë tuaj Quotex me lehtësi dhe besim.


Hyrja në llogarinë tuaj të Tregtisë Quotex përmes postës elektronike

Hapi 1:
Përpara se të mund të identifikoheni në Quotex, duhet të krijoni një llogari. Ndiqni këto hapa të thjeshtë për të filluar:

 1. Vizitoni faqen e internetit të Quotex dhe klikoni në butonin " Regjistrohu " ose " Regjistrohu ".
 2. Jepni të dhënat tuaja personale, duke përfshirë adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin.
 3. Zgjidhni një monedhë.
 4. Pajtohuni me Marrëveshjen e Shërbimit dhe përfundoni procesin e regjistrimit.

Hyni në Quotex: Si të identifikoheni shpejt në llogarinë tregtare
Hapi 2:
Pasi të keni krijuar llogarinë tuaj Quotex, mund të identifikoheni duke përdorur hapat e mëposhtëm:

 1. Shkoni në faqen e internetit të Quotex dhe klikoni në butonin " Hyrja " që ndodhet në këndin e sipërm djathtas.
 2. Do të shihni një formular ku mund të futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj.
 3. Kontrolloni dy herë saktësinë e informacionit të futur.
 4. Klikoni në butonin "Identifikohu" për të hyrë në llogarinë tuaj Quotex.
Hyni në Quotex: Si të identifikoheni shpejt në llogarinë tregtare

Hapi 3: Përmirësimi i përvojës suaj tregtare
Pasi të keni hyrë me sukses në Quotex, përfitoni nga veçoritë e platformës për të optimizuar përvojën tuaj tregtare:

 1. Eksploroni pultin e tregtimit: Njihuni me mjetet, grafikët dhe treguesit e ndryshëm të disponueshëm në platformën Quotex.
 2. Personalizoni cilësimet tuaja: Përshtateni platformën sipas preferencave tuaja duke rregulluar cilësime të tilla si gjuha, zona kohore dhe preferencat e njoftimeve.
 3. Edukoni veten: Hyni në burimet arsimore të Quotex, duke përfshirë mësime, uebinarë dhe udhëzues, për të përmirësuar njohuritë dhe aftësitë tuaja tregtare.
 4. Përdorni mbështetjen e klientit: Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë gjatë tregtimit në Quotex, ekipi i tyre i mbështetjes së klientit është në dispozicion për t'ju ndihmuar.
Hyni në Quotex: Si të identifikoheni shpejt në llogarinë tregtare

Hyrja në llogarinë tuaj të Tregtisë Quotex përmes llogarisë VK, Facebook ose Google

Quotex Trading ju lejon të tregtoni me lehtësi dhe lehtësi, duke përdorur metoda të ndryshme të hyrjes në llogarinë tuaj. Një nga këto metoda është hyrja në llogarinë VK, Facebook, Google.

Hyrja përmes VK, Facebook, Llogaria Google është një mënyrë e thjeshtë dhe e shpejtë për të hyrë në llogarinë tuaj të Tregtisë Quotex pa futur emailin dhe fjalëkalimin tuaj çdo herë. Ju mund ta përdorni këtë metodë nëse tashmë keni një llogari në një nga këto rrjete sociale dhe dëshironi ta lidhni atë me llogarinë tuaj të Tregtisë Quotex. Këtu janë hapat që duhen ndjekur:


1. Shkoni në faqen e internetit të Quotex Trading dhe klikoni në butonin " Identifikohu " në këndin e sipërm djathtas.

2. Zgjidhni rrjetin social që dëshironi të përdorni për t'u identifikuar (Llogaria VK, Facebook ose Google) dhe klikoni në ikonën e tij.
Hyni në Quotex: Si të identifikoheni shpejt në llogarinë tregtare
3. Do të shfaqet një dritare pop-up, që ju kërkon të konfirmoni identitetin tuaj dhe t'i jepni leje Quotex Trading për të hyrë në disa nga informacionet tuaja. Klikoni në "Vazhdo" ose "Lejo" në varësi të rrjetit social.
Hyni në Quotex: Si të identifikoheni shpejt në llogarinë tregtare
4. Do të ridrejtoheni në panelin e llogarisë suaj të Quotex Trading, ku mund të filloni tregtimin.
Hyni në Quotex: Si të identifikoheni shpejt në llogarinë tregtare
Hyrja përmes llogarisë VK, Facebook, Google ka disa përfitime, të tilla si:

 • Ju nuk keni nevojë të mbani mend emailin dhe fjalëkalimin tuaj për Tregtinë Quotex.
 • Mund të kaloni midis pajisjeve dhe shfletuesve të ndryshëm pa dalë dhe pa u identifikuar përsëri.
 • Ju mund të ndani rezultatet dhe arritjet tuaja tregtare me miqtë tuaj në mediat sociale.


Sidoqoftë, identifikimi përmes llogarisë VK, Facebook, Google ka gjithashtu disa disavantazhe, si p.sh.

 • Ju mund të komprometoni privatësinë dhe sigurinë tuaj nëse përdorni një pajisje ose rrjet publik ose të përbashkët.
 • Ju mund të humbni aksesin në llogarinë tuaj të Quotex Trading nëse humbni aksesin në llogarinë tuaj të rrjetit social.
 • Ju mund të përballeni me disa probleme teknike ose gabime nëse rrjeti social është i ndërprerë ose i nënshtrohet mirëmbajtjes.


Prandaj, duhet të jeni gjithmonë të kujdesshëm dhe të përgjegjshëm kur përdorni këtë metodë të hyrjes në llogarinë tuaj të Tregtisë Quotex. Duhet të siguroheni gjithashtu që të keni një fjalëkalim të fortë për llogarinë tuaj të rrjetit social dhe që të dilni prej tij kur nuk e përdorni.

Hyrja përmes VK, Facebook, Llogarisë Google është një nga shumë veçoritë që ofron Quotex Trading për ta bërë përvojën tuaj tregtare më të këndshme dhe fitimprurëse.

Procesi i vërtetimit me dy faktorë (2FA) në Quotex Login

Çfarë është vërtetimi me dy faktorë (2FA) në Quotex dhe pse ju nevojitet?

Kohët e fundit kemi prezantuar një veçori të re sigurie: vërtetimin me dy faktorë (2FA). Kjo është një mënyrë e thjeshtë por efektive për të mbrojtur llogarinë tuaj nga aksesi i paautorizuar dhe për të përmirësuar sigurinë tuaj në internet.

2FA është një metodë për të verifikuar identitetin tuaj që kërkon dy informacione: diçka që dini (fjalëkalimin tuaj) dhe diçka që keni (telefonin tuaj). Kur aktivizoni 2FA në llogarinë tuaj Quotex, do t'ju kërkohet të vendosni një kod një herë që gjenerohet nga një aplikacion në telefonin tuaj, përveç fjalëkalimit, sa herë që identifikoheni. Në këtë mënyrë, edhe nëse dikush vjedh ose hamendëson fjalëkalimin tuaj, ata nuk do të jenë në gjendje të hyjnë në llogarinë tuaj pa pasur edhe telefonin tuaj.

2FA shton një shtresë shtesë sigurie në llogaritë tuaja në internet dhe ndihmon në parandalimin e phishing, malware dhe sulme të tjera kibernetike që mund të komprometojnë të dhënat tuaja personale dhe financiare. Gjithashtu ju ndihmon të pajtoheni me rregulloret më të fundit të mbrojtjes së të dhënave dhe praktikat më të mira për sigurinë në internet.


Si të vendosni 2FA në Quotex?

Vendosja e 2FA në Quotex është e lehtë dhe zgjat vetëm disa minuta. Këtu janë hapat që duhet të ndiqni:

1. Hyni në llogarinë tuaj Quotex dhe shkoni te "Llogaria" -- "Siguria".

2. Zgjidhni "Verifikimi me dy hapa" dhe ndiqni udhëzimet në ekran.
Hyni në Quotex: Si të identifikoheni shpejt në llogarinë tregtare
3. Nëse zgjidhni të merrni kode nëpërmjet Google Authenticator. Do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin Google Authenticator në telefonin tuaj. Ky aplikacion është falas dhe i disponueshëm si për pajisjet iOS ashtu edhe për Android.
Hyni në Quotex: Si të identifikoheni shpejt në llogarinë tregtare
4. Skanoni kodin QR që shfaqet në ekranin tuaj Quotex me aplikacionin tuaj të vërtetimit. Kjo do të lidhë llogarinë tuaj Quotex me aplikacionin tuaj dhe do të gjenerojë një kod gjashtëshifror që ndryshon çdo 30 sekonda.

5. Futni kodin që shfaqet në aplikacionin tuaj në ekranin Quotex dhe klikoni "Verifiko".

6. Urime! Ju keni aktivizuar me sukses 2FA në llogarinë tuaj Quotex.

Si të përdorni 2FA në Quotex?

Pasi të keni konfiguruar 2FA në Quotex, do t'ju duhet ta përdorni sa herë që hyni në llogarinë tuaj. Ja se si funksionon:

1. Fusni emailin dhe fjalëkalimin tuaj si zakonisht në faqen e hyrjes në Quotex.

2. Do të shihni një ekran që ju kërkon të futni një kod që është dërguar në adresën tuaj të emailit ose të krijuar nga Google Authenticator.

3. Fusni kodin në faqen e hyrjes në Quotex dhe klikoni "Identifikohu".

4. Jeni brenda! Shijoni përdorimin e Quotex me siguri të zgjeruar.

Nëse humbni ose ndryshoni telefonin tuaj, mund të çaktivizoni 2FA në Quotex duke kontaktuar ekipin tonë të mbështetjes në [email protected] . Ne do të verifikojmë identitetin tuaj dhe do t'ju ndihmojmë të rivendosni cilësimet tuaja 2FA.

Nëse keni ndonjë pyetje ose koment, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni në çdo kohë. Ne jemi gjithmonë të lumtur të dëgjojmë nga ju dhe t'ju ndihmojmë me çdo problem.

Si të verifikoni llogarinë Quotex

Verifikimi i llogarisë tuaj në Quotex është i rëndësishëm për disa arsye.
 • Së pari, ndihmon për të parandaluar mashtrimin dhe për të siguruar sigurinë e fondeve dhe të dhënave tuaja personale.
 • Së dyti, ju lejon të përdorni të gjitha veçoritë dhe përfitimet e Quotex, të tilla si tërheqje të shpejta, bonuse, turne dhe më shumë.
 • Së treti, dëshmon se ju jeni një person real dhe se jeni në përputhje me termat dhe kushtet e Quotex.

Procesi i verifikimit në Quotex është i thjeshtë dhe i shpejtë. Ju nevojiten vetëm disa dokumente bazë për ta përfunduar atë. Këtu janë hapat që duhet të ndiqni:

1. Pasi të regjistroheni, shkoni te cilësimet e llogarisë tuaj dhe klikoni "Verifikimi". Do të shihni dy seksione: "Informacioni i identitetit" dhe "Verifikimi i dokumenteve".

2. Në seksionin "Info Identity", shkruani emrin tuaj të plotë, datën e lindjes dhe vendin e vendbanimit dhe më pas klikoni në "Ndrysho të dhënat e identitetit".
Hyni në Quotex: Si të identifikoheni shpejt në llogarinë tregtare
3. Në seksionin "Verifikimi i dokumenteve", ngarkoni një kopje të dokumentit tuaj të identitetit (pasaportë, patentë shoferi ose letërnjoftim vendor) dhe një vërtetim të adresës suaj (fatura e shërbimeve, deklaratë bankare ose dokument tatimor). Sigurohuni që dokumentet të jenë të qarta, të vlefshme dhe të përputhen me informacionin që keni dhënë në hapin e mëparshëm.
Hyni në Quotex: Si të identifikoheni shpejt në llogarinë tregtare
4. Prisni që Quotex të shqyrtojë dhe miratojë dokumentet tuaja. Kjo zakonisht zgjat deri në 24 orë, por mund të ndryshojë në varësi të vëllimit të kërkesave.

5. Pasi verifikimi juaj të përfundojë, do të shihni një shenjë të gjelbër pranë emrit tuaj dhe një mesazh statusi që thotë "Verifikuar". urime! Tani mund të shijoni të gjitha avantazhet e tregtimit në Quotex.
Hyni në Quotex: Si të identifikoheni shpejt në llogarinë tregtare
Për të shmangur çdo vonesë ose problem me verifikimin tuaj në Quotex, këtu janë disa këshilla që duhet të ndiqni:
 • Përdorni imazhe me cilësi të lartë ose skanime të dokumenteve tuaja. Sigurohuni që ato të mos jenë të turbullta, të prera ose të modifikuara.
 • Përdorni dokumente që janë lëshuar në emrin tuaj dhe përputhen me informacionin që keni futur në cilësimet e llogarisë tuaj.
 • Përdorni dokumente që janë të vlefshme dhe të paskaduara.
 • Përdorni dokumente që tregojnë adresën tuaj aktuale dhe janë lëshuar brenda 3 muajve të fundit.

Nëse keni ndonjë pyetje ose problem me verifikimin tuaj në Quotex, mund të kontaktoni ekipin e tyre të mbështetjes së klientit nëpërmjet emailit [email protected] ose bisedoni drejtpërdrejt në faqen e tyre të internetit. Ata janë në dispozicion 24/7 dhe të gatshëm për t'ju ndihmuar.

Çështjet e identifikimit për zgjidhjen e problemeve të kuoteksit

Nëse hasni ndonjë problem gjatë përpjekjes për t'u identifikuar në llogarinë tuaj Quotex, merrni parasysh këshillat e mëposhtme për zgjidhjen e problemeve:

 1. Verifikoni lidhjen tuaj të internetit: Sigurohuni që të keni një lidhje të qëndrueshme interneti përpara se të përpiqeni të identifikoheni.
 2. Kontrolloni kredencialet tuaja: Kontrolloni dy herë nëse keni futur adresën e saktë të emailit dhe fjalëkalimin.
 3. Rivendosni fjalëkalimin tuaj: Nëse e keni harruar fjalëkalimin, mund të përdorni veçorinë "Harrova fjalëkalimin" për ta rivendosur atë.
 4. Kontaktoni me mbështetjen e Quotex: Nëse nuk jeni në gjendje të zgjidhni problemin e hyrjes, kontaktoni mbështetjen e klientit të Quotex për ndihmë.

Përfundim: Procesi i hyrjes për Quotex është i thjeshtë dhe i përshtatshëm

Hyrja në Quotex hap një botë mundësish tregtare, duke ju lejuar të eksploroni tregje të ndryshme financiare dhe të merrni vendime të informuara për investime. Pavarësisht nëse jeni një tregtar me përvojë ose sapo po filloni, Quotex ofron një ndërfaqe miqësore për përdoruesit dhe veçori intuitive për të përmirësuar përvojën tuaj tregtare.

Është thelbësore të siguroni sigurinë e kredencialeve tuaja të hyrjes dhe të përfitoni nga çdo masë sigurie shtesë e ofruar nga Quotex, siç është vërtetimi me dy faktorë. Duke vepruar kështu, ju mund të mbroni llogarinë tuaj nga qasja e paautorizuar dhe të tregtoni me qetësi.

Procesi i hyrjes në Quotex është projektuar duke pasur parasysh komoditetin dhe sigurinë e përdoruesit. Duke hyrë në llogarinë tuaj Quotex, ju fitoni akses në një platformë të fuqishme tregtare që ju fuqizon të shfrytëzoni mundësitë e investimit dhe të ndiqni qëllimet tuaja financiare. Filloni udhëtimin tuaj tregtar me Quotex sot dhe zhbllokoni potencialin e tregjeve financiare.
Thank you for rating.