Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë

Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
Në Gana, aksesi dhe besueshmëria e shërbimeve financiare janë thelbësore për individët dhe bizneset. Quotex, me zgjidhjet e tij inovative të depozitave dhe tërheqjeve, qëndron në ballë të fuqizimit të ganezëve me akses të qetë në fondet e tyre. Ndërsa peizazhi financiar evoluon, Quotex vazhdon të revolucionarizojë mënyrën se si njerëzit menaxhojnë paratë e tyre, duke ofruar komoditet, siguri dhe efikasitet si kurrë më parë. Le të shqyrtojmë se si Quotex po transformon peizazhin financiar në Gana përmes shërbimeve të depozitimit dhe tërheqjes.


Si të depozitoni para në Quotex Gana

Depozitoni në Quotex Gana përmes kartave bankare (Visa / MasterCard)

Kjo është mënyra më e përshtatshme dhe e pranuar gjerësisht e pagesës në Quotex. Ju mund të përdorni çdo kartë debiti ose krediti Visa ose Mastercard për të depozituar para në Quotex. Shuma minimale e depozitës është 10 dollarë.

1. Hapni dritaren e ekzekutimit të tregtisë dhe klikoni në butonin e gjelbër "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas të skedës.

Ju gjithashtu mund të depozitoni llogarinë përmes llogarisë tuaj personale duke klikuar butonin "Depozitim" në profilin e llogarisë.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
2. Pasi të jetë e nevojshme të zgjidhni një metodë të depozitimit të llogarisë (Quotex ofron shumë metoda të përshtatshme që janë në dispozicion të Klientit dhe shfaqen në llogarinë e tij individuale). Zgjidhni "Visa / MasterCard".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
3. Pasi të keni zgjedhur një metodë depozitimi, zgjidhni bonusin dhe vendosni shumën e depozitës. Pastaj, klikoni "Depozitoni".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
4. Jepni detajet e nevojshme duke futur detajet e kërkuara të pagesës dhe duke klikuar "Paguaj".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
5. Pas përfundimit të depozitës, Quotex do të përpunojë transaksionin. Mund të duhet pak kohë që fondet të përpunohen dhe të kreditohen në llogarinë tuaj Quotex. Kohëzgjatja mund të ndryshojë në varësi të metodës së zgjedhur të depozitimit dhe kohës së përpunimit të institucioneve financiare të përfshira. Zakonisht, paratë do të kreditohen në llogarinë tuaj brenda pak minutash.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë

Depozitoni në Quotex Gana përmes pagesave elektronike (Airtel, Tigo, MTN, Vodafone, Perfect Money)

Ky është një shërbim pagese në internet që ju lejon të dërgoni dhe të merrni para online. Shuma minimale e depozitës është 10 dollarë.

1. Hapni dritaren e ekzekutimit të tregtisë dhe klikoni në butonin e gjelbër "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas të skedës.

Ju gjithashtu mund të depozitoni llogarinë përmes llogarisë tuaj personale duke klikuar butonin "Depozitim" në profilin e llogarisë.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
2. Pasi të jetë e nevojshme të zgjidhni një metodë të depozitimit të llogarisë (Quotex ofron shumë metoda të përshtatshme që janë në dispozicion të Klientit dhe shfaqen në llogarinë e tij individuale). Zgjidhni "Paratë e përsosura".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
3. Pasi të keni zgjedhur një metodë depozitimi, zgjidhni bonusin dhe vendosni shumën e depozitës. Pastaj, klikoni "Depozitoni".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
4. Zgjidhni mënyrën e dëshiruar të pagesës dhe klikoni "Bëj pagesën".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
5. Jepni detajet e nevojshme duke futur detajet e kërkuara të pagesës dhe duke klikuar "Parashikimi i pagesës".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
6. Depozitoni me sukses, kontrolloni paratë tuaja në llogarinë e drejtpërdrejtë.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë

Depozitoni në Quotex Gana përmes kriptomonedhave (Bitcoin, USDT, Binance Coin, Ethereum, Litecoin, Dash, Tron)

Kjo është një kriptomonedhë që operon në një rrjet të decentralizuar kompjuterash. Ju mund të blini Bitcoin me para, transferta bankare ose mënyra të tjera pagese dhe ta përdorni për të depozituar para në Quotex. Shuma minimale e depozitës është 50 dollarë.

1. Hapni dritaren e ekzekutimit të tregtisë dhe klikoni në butonin e gjelbër "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas të skedës.

Ju gjithashtu mund të depozitoni llogarinë përmes llogarisë tuaj personale duke klikuar butonin "Depozitim" në profilin e llogarisë.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
2. Pasi të jetë e nevojshme të zgjidhni një metodë të depozitimit të llogarisë (Quotex ofron shumë metoda të përshtatshme që janë në dispozicion të Klientit dhe shfaqen në llogarinë e tij individuale). Zgjidhni "Bitcoin (BTC)".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
3. Zgjidhni bonusin dhe shkruani shumën e depozitës. Pastaj, klikoni "Depozitoni".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
5. Kopjoni adresën dhe shumën e depozitës dhe ngjisni ato në platformën e tërheqjes, dhe më pas mund të depozitoni Bitcoin në Quotex.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
6. Kontrolloni paratë tuaja në llogarinë tuaj të drejtpërdrejtë.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë

Ju lutemi referojuni kësaj faqe për të parë më shumë: Si të depozitoni me kriptomonedhë në Quotex

Si të tërhiqni para nga Quotex Gana

Tërhiqeni nga Quotex përmes kartave bankare (Visa / MasterCard)

Procedura e tërheqjes së kapitalit është jashtëzakonisht e thjeshtë dhe kryhet përmes llogarisë tuaj individuale.

Mënyra që keni zgjedhur për të depozituar llogarinë është gjithashtu një metodë e tërheqjes së fondeve.

Për shembull, nëse keni bërë një depozitë në llogarinë tuaj nëpërmjet sistemit të pagesave Visa / MasterCard, ju gjithashtu do të tërhiqni para përmes sistemit të pagesave Visa / MasterCard.

Kur bëhet fjalë për tërheqjen e një shume mjaft të madhe, kompania mund të kërkojë verifikim (verifikimi kërkohet sipas gjykimit të kompanisë), prandaj është shumë e rëndësishme të regjistroni një llogari individualisht për veten tuaj në mënyrë që të konfirmoni të drejtat tuaja për të. ne cdo kohe.

1. Shkoni te Tërheqja.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
2. Zgjidhni mënyrën e pagesës: Visa / MasterCard dhe vendosni shumën që duam të tërheqim. Pastaj, klikoni në butonin "Konfirmo".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
3. Futni kodin pin, ata dërgojnë në emailin tuaj. Klikoni "Konfirmo".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
4. Kërkesa juaj është dërguar me sukses.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
Duke kontrolluar të gjitha kërkesat tuaja për Tërheqje, klikoni "Transaksion" dhe shihni kërkesën më të fundit si më poshtë.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë

Tërhiqeni nga Quotex përmes E-pagesave

Procedura e tërheqjes së kapitalit është jashtëzakonisht e thjeshtë dhe kryhet përmes llogarisë tuaj individuale.

Mënyra që keni zgjedhur për të depozituar llogarinë është gjithashtu një metodë e tërheqjes së fondeve.

Për shembull, nëse keni bërë një depozitë në llogarinë tuaj nëpërmjet Perfect Money, do të tërhiqeni gjithashtu nëpërmjet Perfect Money.

1. Shkoni te Tërheqja.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
2. Zgjidhni mënyrën e pagesës: Perfect Money, futni kuletën dhe shumën që duam të tërheqim. Pastaj, klikoni në butonin "Konfirmo".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
3. Futni kodin pin, ata dërgojnë në emailin tuaj. Klikoni butonin "Konfirmo".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
4. Kërkesa juaj është dërguar me sukses.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
Duke kontrolluar të gjitha kërkesat tuaja për tërheqje, klikoni "Transaksion". Më poshtë e shihni kërkesën e fundit.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë

Tërhiquni nga Quotex përmes Crypto

Procedura e tërheqjes së kapitalit është jashtëzakonisht e thjeshtë dhe kryhet përmes llogarisë tuaj individuale.

Mënyra që keni zgjedhur për të depozituar llogarinë është gjithashtu një metodë e tërheqjes së fondeve.

Për shembull, nëse keni bërë një depozitë në llogarinë tuaj nëpërmjet Bitcoin, ju gjithashtu do të tërhiqni Bitcoin.

1. Shkoni te Tërheqja.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
2. Zgjidhni mënyrën e pagesës. Shembull : Bitcoin (BTC).
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
Tërhiqni para duke përdorur Bitcoin kështu që shkruani adresën e bitcoin që duam të marrim në "Purse" dhe futni shumën që duam të tërheqim. Më pas, klikoni në butonin "Konfirmo".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
3. Futni kodin pin, ata dërgojnë në emailin tuaj. Klikoni butonin "Konfirmo".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
4. Kërkesa juaj është dërguar me sukses.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
Duke kontrolluar të gjitha kërkesat tuaja për tërheqje, klikoni "Transaksion".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
Më poshtë e shihni kërkesën e fundit.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë

Tërhiqeni nga kuoteksi në një llogari bankare

1. Klikoni butonin Tërheqje në këndin e sipërm djathtas të faqes në faqen e internetit të Quotex.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
2. Zgjidhni transfertën bankare dhe shkruani shumën që do të dërgoni në llogarinë tuaj bankare.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
3. Futni kodin pin, ata dërgojnë në emailin tuaj. Klikoni butonin "Konfirmo".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Ganë
4. Kërkesa juaj është dërguar me sukses.

Pa probleme dhe të sigurta: Shërbimet e depozitimit dhe tërheqjes së parave të Quotex në Gana

Si përfundim, Quotex prezantohet si një platformë e besueshme dhe efikase për depozitimin dhe tërheqjen e parave në peizazhin financiar të Ganës. Me ndërfaqen e tij miqësore për përdoruesit, proceset e transaksioneve pa probleme dhe respektimin e standardeve rregullatore, Quotex dallohet si një zgjidhje e zbatueshme për individët dhe bizneset që kërkojnë transaksione financiare të përshtatshme dhe të sigurta. Angazhimi i saj për të ofruar shërbime të aksesueshme në Ganë nënvizon potencialin e saj për t'u bërë një partner i besueshëm në ekosistemin financiar të vendit, duke u ofruar përdoruesve një përvojë të efektshme për menaxhimin e fondeve të tyre me besim.

Thank you for rating.