Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë

Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
Në peizazhin dinamik ekonomik të Tajlandës, aftësia për të menaxhuar në mënyrë efikase transaksionet financiare është e domosdoshme. Quotex hyn në këtë arenë si një partner i besuar, duke ofruar zgjidhje të fuqishme të përshtatura për nevojat specifike të tregut tajlandez. Me fokus në besueshmërinë, transparencën dhe komoditetin e përdoruesit, shërbimet e depozitimit dhe tërheqjes së Quotex u ofrojnë individëve mjetet që u nevojiten për të lundruar me besim në ndërlikimet e menaxhimit financiar.

Si të depozitoni para në Quotex Tajlandë

Depozitoni në Quotex Tajlandë përmes kartave bankare (Visa / MasterCard)

Është shumë e lehtë për t'u bërë. Procedura do të zgjasë disa minuta.

1) Hapni dritaren e ekzekutimit të tregtisë dhe klikoni në butonin e gjelbër "Depozitë" në këndin e sipërm të djathtë të skedës.

Ju gjithashtu mund të depozitoni llogarinë përmes llogarisë tuaj personale duke klikuar butonin "Depozitim" në profilin e llogarisë.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
2) Pasi të jetë e nevojshme të zgjidhni një metodë të depozitimit të llogarisë (Kompania ofron shumë metoda të përshtatshme që janë në dispozicion të Klientit dhe shfaqen në llogarinë e tij individuale). Zgjidhni "Visa / MasterCard".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
3) Zgjidhni bonusin dhe shkruani shumën e depozitës. Pastaj, klikoni "Depozitoni".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
4) Plotësoni formularin duke futur detajet e kërkuara të pagesës dhe klikoni "Paguaj".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
5) Depozitoni me sukses, kontrolloni paratë tuaja në llogarinë e drejtpërdrejtë.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë

Depozitoni në Quotex Tajlandë nëpërmjet transfertës bankare

Bankat e Tajlandës

Është shumë e lehtë për t'u bërë. Procedura do të zgjasë disa minuta.

1) Hapni dritaren e ekzekutimit të tregtisë dhe klikoni në butonin e gjelbër "Depozitë" në këndin e sipërm të djathtë të skedës.

Ju gjithashtu mund të depozitoni llogarinë përmes llogarisë tuaj personale duke klikuar butonin "Depozitim" në profilin e llogarisë.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
2) Pasi të jetë e nevojshme të zgjidhni një metodë të depozitimit të llogarisë (Kompania ofron shumë metoda të përshtatshme që janë në dispozicion të Klientit dhe shfaqen në llogarinë e tij individuale). Zgjidhni "Bankat e Tajlandës".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
3) Zgjidhni bonusin dhe shkruani shumën e depozitës. Pastaj, klikoni "Depozitoni".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
4) Zgjidhni mënyrën e dëshiruar të pagesës dhe klikoni "Paguaj".

5) Plotësoni formularin duke futur detajet e kërkuara të pagesës.

6) Depozitoni me sukses, kontrolloni paratë tuaja në llogarinë e drejtpërdrejtë.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë

Banka QR në Tajlandë

Është shumë e lehtë për t'u bërë. Procedura do të zgjasë disa minuta.

1) Hapni dritaren e ekzekutimit të tregtisë dhe klikoni në butonin e gjelbër "Depozitë" në këndin e sipërm të djathtë të skedës.

Ju gjithashtu mund të depozitoni llogarinë përmes llogarisë tuaj personale duke klikuar butonin "Depozitim" në profilin e llogarisë.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
2) Pasi të jetë e nevojshme të zgjidhni një metodë të depozitimit të llogarisë (Kompania ofron shumë metoda të përshtatshme që janë në dispozicion të Klientit dhe shfaqen në llogarinë e tij individuale). Zgjidhni "Tajland QR banking".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
3) Zgjidhni bonusin dhe shkruani shumën e depozitës. Pastaj, klikoni "Depozitoni".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
4) Zgjidhni mënyrën e dëshiruar të pagesës dhe klikoni "Paguaj".

5) Plotësoni formularin duke futur detajet e kërkuara të pagesës.

6) Depozitoni me sukses, kontrolloni paratë tuaja në llogarinë e drejtpërdrejtë.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë

Depozitoni në Quotex Tajlandë përmes pagesave elektronike (Perfect Money, Promptpay)

Është shumë e lehtë për t'u bërë. Procedura do të zgjasë disa minuta.

1) Hapni dritaren e ekzekutimit të tregtisë dhe klikoni në butonin e gjelbër "Depozitë" në këndin e sipërm të djathtë të skedës.

Ju gjithashtu mund të depozitoni llogarinë përmes llogarisë tuaj personale duke klikuar butonin "Depozitim" në profilin e llogarisë.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
2) Pasi të jetë e nevojshme të zgjidhni një metodë të depozitimit të llogarisë (Kompania ofron shumë metoda të përshtatshme që janë në dispozicion të Klientit dhe shfaqen në llogarinë e tij individuale). Zgjidhni "Perfect Money" ose "Promptpay".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
3) Zgjidhni bonusin dhe shkruani shumën e depozitës. Pastaj, klikoni "Depozitoni".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
4) Zgjidhni mënyrën e dëshiruar të pagesës dhe klikoni "Bëj pagesën".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
5) Plotësoni formularin duke futur detajet e kërkuara të pagesës dhe klikoni "Shiko pagesën paraprake".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
6) Depozitoni me sukses, kontrolloni paratë tuaja në llogarinë e drejtpërdrejtë.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë

Depozitoni në Quotex Tajlandë nëpërmjet kriptomonedhave (Bitcoin, Bitcoin Cash, Dai, USDT, Binance Coin, Ethereum, Litecoin, Paxos Standart)

Është shumë e lehtë për t'u bërë. Procedura do të zgjasë disa minuta.

1) Hapni dritaren e ekzekutimit të tregtisë dhe klikoni në butonin e gjelbër "Depozitë" në këndin e sipërm të djathtë të skedës.

Ju gjithashtu mund të depozitoni llogarinë përmes llogarisë tuaj personale duke klikuar butonin "Depozitim" në profilin e llogarisë.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
2) Pasi të jetë e nevojshme të zgjidhni një metodë të depozitimit të llogarisë (Kompania ofron shumë metoda të përshtatshme që janë në dispozicion të Klientit dhe shfaqen në llogarinë e tij individuale). Zgjidhni "Bitcoin (BTC)".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
3) Zgjidhni bonusin dhe shkruani shumën e depozitës. Pastaj, klikoni "Depozitoni".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
4) Zgjidhni Bitcoin për depozitim.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
5) Thjesht kopjoni adresën tuaj të depozitës dhe ngjisni atë në platformën e tërheqjes, dhe më pas mund të depozitoni monedha në Quotex.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
6) Pasi ta dërgoni me sukses, do të merrni njoftimin "Pagesa u krye".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
7) Kontrolloni paratë tuaja në llogarinë e drejtpërdrejtë.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë

Ju lutemi referojuni kësaj faqe për të parë më shumë: Si të depozitoni me kriptomonedhë në Quotex

Si të tërhiqni para nga Quotex Thailand

Tërhiqeni nga Quotex përmes kartave bankare (Visa / MasterCard)

Procedura e tërheqjes së kapitalit është jashtëzakonisht e thjeshtë dhe kryhet përmes llogarisë tuaj individuale.

Mënyra që keni zgjedhur për të depozituar llogarinë është gjithashtu një metodë e tërheqjes së fondeve.

Për shembull, nëse keni bërë një depozitë në llogarinë tuaj nëpërmjet sistemit të pagesave Visa / MasterCard, ju gjithashtu do të tërhiqni para përmes sistemit të pagesave Visa / MasterCard.

Kur bëhet fjalë për tërheqjen e një shume mjaft të madhe, kompania mund të kërkojë verifikim (verifikimi kërkohet sipas gjykimit të kompanisë), prandaj është shumë e rëndësishme të regjistroni një llogari individualisht për veten tuaj në mënyrë që të konfirmoni të drejtat tuaja për të. ne cdo kohe.

1. Shkoni te Tërheqja.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
2. Zgjidhni mënyrën e pagesës: Visa / MasterCard dhe vendosni shumën që duam të tërheqim. Pastaj, klikoni në butonin "Konfirmo".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
3. Futni kodin pin, ata dërgojnë në emailin tuaj. Klikoni "Konfirmo".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
4. Kërkesa juaj është dërguar me sukses.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
Duke kontrolluar të gjitha kërkesat tuaja për Tërheqje, klikoni "Transaksion" dhe shihni kërkesën më të fundit si më poshtë.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë

Tërhiqeni nga Quotex përmes E-pagesave

Procedura e tërheqjes së kapitalit është jashtëzakonisht e thjeshtë dhe kryhet përmes llogarisë tuaj individuale.

Mënyra që keni zgjedhur për të depozituar llogarinë është gjithashtu një metodë e tërheqjes së fondeve.

Për shembull, nëse keni bërë një depozitë në llogarinë tuaj nëpërmjet Perfect Money, do të tërhiqeni gjithashtu nëpërmjet Perfect Money.

1. Shkoni te Tërheqja.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
2. Zgjidhni mënyrën e pagesës: Perfect Money, futni kuletën dhe shumën që duam të tërheqim. Pastaj, klikoni në butonin "Konfirmo".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
3. Futni kodin pin, ata dërgojnë në emailin tuaj. Klikoni butonin "Konfirmo".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
4. Kërkesa juaj është dërguar me sukses.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
Duke kontrolluar të gjitha kërkesat tuaja për tërheqje, klikoni "Transaksion". Më poshtë e shihni kërkesën e fundit.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë

Tërhiquni nga Quotex përmes Crypto

Procedura e tërheqjes së kapitalit është jashtëzakonisht e thjeshtë dhe kryhet përmes llogarisë tuaj individuale.

Mënyra që keni zgjedhur për të depozituar llogarinë është gjithashtu një metodë e tërheqjes së fondeve.

Për shembull, nëse keni bërë një depozitë në llogarinë tuaj nëpërmjet Bitcoin, ju gjithashtu do të tërhiqni Bitcoin.

1. Shkoni te Tërheqja.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
2. Zgjidhni mënyrën e pagesës. Shembull : Bitcoin (BTC).
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
Tërhiqni para duke përdorur Bitcoin kështu që shkruani adresën e bitcoin që duam të marrim në "Purse" dhe futni shumën që duam të tërheqim. Më pas, klikoni në butonin "Konfirmo".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
3. Futni kodin pin, ata dërgojnë në emailin tuaj. Klikoni butonin "Konfirmo".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
4. Kërkesa juaj është dërguar me sukses.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
Duke kontrolluar të gjitha kërkesat tuaja për tërheqje, klikoni "Transaksion".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
Më poshtë e shihni kërkesën e fundit.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë

Tërhiqeni nga kuoteksi në një llogari bankare

1. Klikoni butonin Tërheqje në këndin e sipërm djathtas të faqes në faqen e internetit të Quotex.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
2. Zgjidhni transfertën bankare dhe shkruani shumën që do të dërgoni në llogarinë tuaj bankare.
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
3. Futni kodin pin, ata dërgojnë në emailin tuaj. Klikoni butonin "Konfirmo".
Quotex Depozitoni dhe tërheqni para në Tajlandë
4. Kërkesa juaj është dërguar me sukses.

Fuqizimi i Menaxhimit Financiar: Kontributi i Quotex-it në Progresin Ekonomik të Tajlandës

Si përfundim, shërbimet e depozitimit dhe tërheqjes së Quotex në Tajlandë përfaqësojnë një përparim të rëndësishëm në fushën e aksesit financiar dhe komoditetit. Duke i dhënë përparësi përvojës së përdoruesit dhe inovacionit teknologjik, Quotex është vendosur si një gur themeli i infrastrukturës financiare në zhvillim të Tajlandës. Ndërsa peizazhi vazhdon të evoluojë, Quotex mbetet i përkushtuar për të fuqizuar individët me burimet që u nevojiten për të arritur qëllimet e tyre financiare.
Thank you for rating.