Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
Hapni një llogari Quotex nga aplikacioni Quotex ose faqja e internetit Quotex me emailin tuaj, llogarinë në Facebook, llogarinë Google ose llogarinë VK dhe tërhiqni fondet tuaja në çdo kohë të çdo dite, duke përfshirë fundjavat dhe festat publike.


Si të hapni një llogari në Quotex


Si të hapni llogarinë Quotex me email

Për të hapur llogarinë tuaj Quotex, vizitoni Quotex dhe klikoni butonin " Regjistrimi " në ekran.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
Ju mund të kryeni regjistrimin e Quotex përmes një rrjeti social (Google, VK, Facebook) ose të vendosni manualisht të dhënat e kërkuara për regjistrim.

Nëse zgjidhni të regjistroheni manualisht, shkruani emailin dhe fjalëkalimin tuaj. Më pas, zgjidhni një monedhë për të depozituar dhe tërhequr fonde.

Mos harroni të lexoni me kujdes Marrëveshjen e Shërbimit përpara se të filloni procesin e regjistrimit.

Klikoni në butonin "Regjistrimi".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
Urime, ju keni regjistruar me sukses një llogari të re Quotex. Llogaria Quotex Real ose llogaria e Quotex Demo: varet nga ju që të vendosni.

Tani nuk keni nevojë për regjistrimhapni një llogari demo . $10,000 në një llogari Demo ju lejon të praktikoni aq sa ju nevojitet falas.

Ne rekomandojmë përdorimin e tregtimit demo për praktikë përpara se të bëni një depozitë të vërtetë. Ju lutemi mbani mend më shumë praktikoni më shumë shanse për të fituar para reale me Quotex . Klikoni butonin "Tregtimi në një llogari demo" për të tregtuar me llogarinë Demo.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe.

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex

Ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari Real pas depozitimit. Klikoni butonin e gjelbër "Mbi 100 $" për të depozituar dhe tregtuar me një llogari reale.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
Si të depozitoni para në Quotex

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex

Si të hapni llogarinë Quotex me Google

Ju mund të regjistroni një llogari Quotex përmes Google. Nëse dëshironi ta bëni këtë, ndiqni hapat e mëposhtëm:

1. Klikoni në butonin Google .
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në llogarinë Google, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit ose telefonin dhe të klikoni "Next".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
3. Më pas vendosni fjalëkalimin për llogarinë tuaj të Google dhe klikoni " Tjetër ".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në llogarinë tuaj Google dhe do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex.

Si të hapni llogarinë Quotex me VK

Për më tepër, ju keni një mundësi për të regjistruar llogarinë tuaj përmes VK në disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin VK.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në VK, ku do t'ju duhet të vendosni adresën e emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në VK.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj VK.

4. Klikoni mbi “Identifikohu”.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
Pas kësaj, ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex.

Si të hapni llogarinë Quotex me Facebook

Ju gjithashtu keni një mundësi për të regjistruar llogarinë tuaj nëpërmjet një rrjeti social duke përdorur llogarinë tuaj në Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook .
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të vendosni adresën e emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu", Quotex po kërkon qasje në emrin tuaj, foton e profilit dhe adresën e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex.

Hapni llogarinë Quotex përmes aplikacionit Android

Prezantimi i aplikacionit të ri dhe të përmirësuar Quotex - mënyra e përsosur për të tregtuar në internet, kudo, direkt nga telefoni juaj. Shkarkoni aplikacionin celular Quotex nga Google Play ose këtu .Aplikacioni “Quotex - Online Investing Platform” dhe instalojeni në pajisjen tuaj dhe prisni që procesi i instalimit të përfundojë. Është e lehtë të regjistrosh një llogari në Quotex edhe përmes aplikacionit Android duke ndjekur këto hapa të thjeshtë:
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex


  1. Futni një adresë të vlefshme emaili dhe krijoni një fjalëkalim të fortë
  2. Zgjidhni një monedhë për të depozituar dhe tërhequr fonde.
  3. Lexoni dhe pranoni "Marrëveshjen e Shërbimit". Klikoni në kutinë e kontrollit
  4. Kliko " Regjistrohu "
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
Shfaqja e një faqeje të re pas regjistrimit të suksesshëm, nëse dëshironi të tregtoni në një llogari Demo, klikoni "Tregtimi në një llogari demo" dhe ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demo.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
Pasi të jeni gati për të filluar tregtimin me fonde reale, mund të kaloni në një llogari reale dhe të depozitoni paratë tuaja.
Si të depozitoni para në Quotex
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
Nëse tashmë punoni me këtë platformë tregtare, hyni në llogarinë tuaj në një pajisje celulare Android.

Hapni llogarinë Quotex në versionin celular në ueb

Nuk ka nevojë të lidheni me zinxhir në tryezën tuaj - tregtoni në lëvizje, direkt në telefonin tuaj. Hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, klikoni këtu për të vizituar faqen e internetit të ndërmjetësit, pastaj klikoni "Regjistrohu".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
Në këtë hap ne ende vendosim të dhënat: email, fjalëkalim, zgjidhni monedhën, kontrolloni "Marrëveshjen e shërbimit" dhe klikoni "Regjistrimi".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
Ja ku jeni! Tani mund të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës së tregtimit është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Ju gjithashtu keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit .
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
Kjo është e gjitha, sapo keni regjistruar llogarinë tuaj Quotex në ueb celular.

Ju gjithashtu mund të hapni llogarinë Quotex përmes llogarisë Google, Facebook ose VK. Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

A kërkohet shkarkimi i programit në një kompjuter ose smartphone?

Jo, nuk kërkohet. Thjesht duhet të regjistroheni në faqen e internetit të Kompanisë në formën e paraqitur dhe të hapni një llogari individuale.


Në çfarë monedhe hapet llogaria e klientit? A mund të ndryshoj monedhën e llogarisë së klientit?

Si parazgjedhje, një llogari tregtare hapet në dollarë amerikanë. Por për lehtësinë tuaj, ju mund të hapni disa llogari në monedha të ndryshme. Një listë e monedhave të disponueshme mund të gjendet në faqen e profilit tuaj në llogarinë e klientit tuaj.

A ka një shumë minimale që mund të depozitoj në llogarinë time gjatë regjistrimit?

Avantazhi i platformës tregtare të Kompanisë është se nuk keni nevojë të depozitoni shuma të mëdha në llogarinë tuaj. Ju mund të filloni tregtimin duke investuar një sasi të vogël parash. Depozita minimale është 10 dollarë amerikanë.

Si të tërhiqni para nga Quotex


Si të tërhiqni përmes pagesave elektronike (Perfect Money, Advcash)?

Ju mund të bëni tërheqje me llogaritë tuaja tregtare duke përdorur një sërë pagesash elektronike.

Mënyra që keni zgjedhur për të depozituar llogarinë është gjithashtu një metodë e tërheqjes së fondeve.

Për shembull, nëse keni bërë një depozitë në llogarinë tuaj nëpërmjet Perfect Money, do të tërhiqeni gjithashtu nëpërmjet Perfect Money.

Kur bëhet fjalë për tërheqjen e një shume mjaft të madhe, kompania mund të kërkojë verifikim (verifikimi kërkohet sipas gjykimit të kompanisë), prandaj është shumë e rëndësishme të regjistroni një llogari individualisht për veten tuaj në mënyrë që të konfirmoni të drejtat tuaja për të. ne cdo kohe.

1. Shkoni te Tërheqja.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
2. Zgjidhni metodën e pagesës: Perfect Money, futni kuletëndhe shumën që duam të tërheqim. Pastaj, klikoni butonin "Konfirmo".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
3. Futni kodin Pin, ata dërgojnë në emailin tuaj dhe klikoni butonin "Konfirmo".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
4. Kërkesa juaj është dërguar me sukses.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
Duke kontrolluar të gjitha kërkesat tuaja për tërheqje, klikoni "Transaksion". Më poshtë e shihni kërkesën e fundit.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex


Si të tërhiqni përmes Visa / MasterCard?

Tërheqjet e bëra me Visa / MasterCard janë një mënyrë e përshtatshme për të tërhequr llogarinë tuaj tregtare.

Mënyra që keni zgjedhur për të depozituar llogarinë është gjithashtu një metodë e tërheqjes së fondeve.

Për shembull, nëse keni bërë një depozitë në llogarinë tuaj nëpërmjet sistemit të pagesave Visa / MasterCard, do të tërhiqni para edhe përmes sistemit të pagesave Visa / MasterCard.

1. Klikoni "Tërheqja" në këndin e sipërm të djathtë të faqes.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
2. Zgjidhni mënyrën e pagesës: Visa / MasterCard dhe shkruani shumën që dëshironi të tërhiqni. Pastaj, klikoni butonin "Konfirmo".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
3. Futni kodin Pin, ata dërgojnë në emailin tuaj dhe klikoni "Konfirmo".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
4. Kërkesa juaj është dërguar me sukses.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
Duke kontrolluar të gjitha kërkesat tuaja për Tërheqje, klikoni "Transaksion" dhe shihni kërkesën më të fundit si më poshtë.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex

Si të tërhiqeni përmes Crypto?

Le të përdorim Bitcoin (BTC) për të ilustruar se si të transferoni kriptomat nga llogaria juaj Quotex në një platformë ose portofol të jashtëm.

Mënyra që keni zgjedhur për të depozituar llogarinë është gjithashtu një metodë e tërheqjes së fondeve.

Për shembull, nëse keni bërë një depozitë në llogarinë tuaj nëpërmjet Bitcoin, ju gjithashtu do të tërhiqni Bitcoin.

1. Shkoni te Tërheqja.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
2. Zgjidhni mënyrën e pagesës. Në këtë shembull, ne do të tërheqim Bitcoin (BTC).
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
Tërhiqni para duke përdorur Bitcoin kështu që shkruani adresën e marrësit të bitcoin që duam të marrim në "Purse" dhe futni shumën që duam të tërheqim. Pastaj, klikoni butonin "Konfirmo".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
3. Futni kodin pin, ata dërgojnë në emailin tuaj. Klikoni butonin "Konfirmo".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
4. Kërkesa juaj është dërguar me sukses.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
Duke kontrolluar të gjitha kërkesat tuaja për tërheqje, klikoni "Transaksion".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
Më poshtë e shihni kërkesën e fundit.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex

Si të tërhiqeni përmes transfertës bankare

Mundësia për të tërhequr me llogaritë tuaja tregtare me transfertë bankare është e disponueshme për vendet e zgjedhura në mbarë botën. Transfertat bankare paraqesin avantazhin e të qenit të aksesueshme, të shpejta dhe të sigurta.

1. Klikoni butonin Tërheqje në këndin e sipërm djathtas të faqes në faqen e internetit të Quotex.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
2. Zgjidhni transfertën bankare dhe vendosni shumën që do të dërgoni në llogarinë tuaj bankare.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
3. Futni kodin pin, ata dërgojnë në emailin tuaj. Klikoni butonin "Konfirmo".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Quotex
4. Kërkesa juaj është dërguar me sukses.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

A ka ndonjë tarifë për depozitimin ose tërheqjen e fondeve nga llogaria?

Jo. Kompania nuk ngarkon asnjë tarifë as për depozitimin, as për operacionet e tërheqjes.

Sidoqoftë, vlen të merret parasysh që sistemet e pagesave mund të ngarkojnë tarifën e tyre dhe të përdorin kursin e konvertimit të monedhës së brendshme.

Sa kohë duhet për të tërhequr fonde?

Mesatarisht, procedura e tërheqjes zgjat nga një deri në pesë ditë nga data e marrjes së kërkesës përkatëse të Klientit dhe varet vetëm nga vëllimi i kërkesave të përpunuara njëkohësisht. Kompania gjithmonë përpiqet të kryejë pagesat direkt në ditën e marrjes së kërkesës nga Klienti.

Cila është shuma minimale e tërheqjes?

Shuma minimale e tërheqjes fillon nga 10 USD për shumicën e sistemeve të pagesave.

Për kriptovalutat, kjo shumë fillon nga 50 USD (dhe mund të jetë më e lartë për monedha të caktuara, p.sh. Bitcoin).


A duhet të siguroj ndonjë dokument për të bërë një tërheqje?

Zakonisht nuk nevojiten dokumente shtesë për tërheqjen e fondeve. Por Kompania sipas gjykimit të saj mund t'ju kërkojë të konfirmoni të dhënat tuaja personale duke kërkuar dokumente të caktuara. Zakonisht, kjo bëhet për të parandaluar aktivitetet që lidhen me tregtinë e paligjshme, mashtrimin financiar, si dhe përdorimin e fondeve të përfituara në mënyrë të paligjshme.

Lista e dokumenteve të tilla është minimale, dhe operacioni për t'i siguruar ato nuk do t'ju marrë shumë kohë dhe përpjekje.
Thank you for rating.