Ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare në Korenë e Jugut 2024

Ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare në Korenë e Jugut 2024

Ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare në Korenë e Jugut

Ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare në Korenë e Jugut 2022

Kuoteks

 • Pagesa të larta
 • Asnjë tarifë depozitimi ose tërheqjeje
 • Llogaria Demo e disponueshme falas
 • Produkte të larmishme tregtare
 • Llogari të larmishme, të klasifikuara nga investitorët
 • Kërkesa minimale e ulët për depozitë
 • Platformë e rehatshme
 • Mbështetje miqësore dhe profesionale
 • Chatbox dhe stafi mbështetës janë në dispozicion 24/7

Hap Llogarinë
Ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare në Korenë e Jugut 2022

Tregtia Olimpike

 • Depozita minimale prej $10
 • Mbi 70 asete për të tregtuar
 • Akses në lajmet dhe analizat e tregut
 • Është një platformë tregtare e pronarit
 • Mbështetja e klientit është në dispozicion në 15 gjuhë

Hap Llogarinë
Ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare në Korenë e Jugut 2022

Opsioni i xhepit

 • Ato ofrojnë transaksione me shpejtësi të shpejtë
 • Tërheqje të menjëhershme të parave
 • Platforma e tregtimit social gjeneron të ardhura pasive
 • Pragu i ulët për të hyrë në treg me 5 dollarë
 • Informacion dhe mjete edukative për tregtarët e rinj
 • Llogari demo, për t'ju ndihmuar të mësoni platformën dhe tregun përpara se të investoni para të vërteta

Hap Llogarinë
Ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare në Korenë e Jugut 2022

Binomo

 • Ofron deri në 49 tregje të ndryshme
 • Depozita minimale është vetëm 10 dollarë
 • Llogaritë demo falas të disponueshme
 • Mbështetja e klientit ofrohet në gjuhë të ndryshme 24/7

Hap Llogarinë
Ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare në Korenë e Jugut 2022

ExpertOption

 • Ai ofron një menaxher mbështetës falas për tregtarët
 • Ka shumë llogari për të gjitha buxhetet
 • Multiplatforma e disponueshme në çdo pajisje (celular ose desktop)
 • Mbështetja e klientit është në dispozicion në 15 gjuhë
 • Ofron mbi 100 asete për tregtim

Hap Llogarinë
Ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare në Korenë e Jugut 2022

Opsioni IQ

 • Tarifa të ulëta për depozitat
 • Ndërfaqja e tyre e platformës është e lehtë për t'u përdorur
 • Pagesa maksimale të mira
 • Shumë i aksesueshëm për të gjithë lojtarët
 • Tërheqje të menjëhershme

Hap Llogarinë
Ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare në Korenë e Jugut 2022

Deriv

 • Ata pranojnë opsione të shumta pagese
 • Në dispozicion në shumicën e vendeve
 • Shumë platforma për të zgjedhur
 • I përshtatet si tregtarëve fillestarë ashtu edhe atyre të avancuar

Hap Llogarinë
Ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare në Korenë e Jugut 2022

Binarium

 • Lejon bonuse depozitash deri në 100%
 • E disponueshme në shumë vende shumë të rregulluara
 • Ofron shumë mundësi financimi në tregje të ndryshme

Hap Llogarinë
Ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare në Korenë e Jugut 2022

Spektri.ai

 • Ai mbështet opsione të shumta pagese
 • Mund të tregtoni 24 orë në ditë
 • Mbështetja e klientit ofrohet në gjuhë të ndryshme 24/7

Hap Llogarinë
Ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare në Korenë e Jugut 2022

Binary.com

 • Ai mbështet opsione të shumta pagese
 • Në dispozicion në shumicën e vendeve
 • Ajo ofron shumë arsim
 • Ju merrni mbështetje për klientët 24/7

Hap Llogarinë

Cilat janë opsionet binare?

Opsionet binare janë opsione financiare që vijnë me dy opsione fitimi: një shumë fikse ose asgjë fare. Quhet binar sepse mund të jetë i drejtë ose i gabuar. Ju duhet të parashikoni rezultatin e dy rezultateve të mundshme. Aspekti pozitiv i kësaj është se kur investoni, ju e dini sasinë e saktë të parave që po rrezikoni.

Gjërat që duhen marrë parasysh kur zgjidhni një platformë tregtare binare

Reputacioni është thelbësor kur zgjedh një ndërmjetës. Në mënyrë të ngjashme, metodat e tërheqjes dhe koha duhet të jenë veçori që duhen marrë parasysh kur zgjidhni platformën më të mirë të tregtimit binare. Ju duhet të jeni në gjendje të punoni nga çdo pajisje ndërsa përdorni terminale si MT4 dhe MT5. Gjithashtu, merrni parasysh instrumentet e tregtimit për të rritur potencialin tuaj të të ardhurave. Keni nevojë për ndërmjetës me më shumë asete dhe lloje opsionesh. Ju gjithashtu mund të vlerësoni cilësinë e analizave të ofruara nga ndërmjetësi dhe tarifat e ngarkuara. Më në fund, ofrohet shërbimi ndaj klientit, shërbimi i orëve dhe ditëve dhe stafi mbështetës i gjuhëve mund të komunikojë.

Si fitojnë para ndërmjetësit e opsioneve binare?

Çdo ndërmjetës i opsioneve binare ka një model unik biznesi. Disa platforma kanë tarifa tregtare, ndërsa të tjera marrin përqindje të të ardhurave të fituara nga tregtarët e tyre. Mjete të tjera përfshijnë punën në modelet e këmbimit dhe arkëtimin e parave të vendosura në tregjet e humbura. Kur zgjidhni një ndërmjetës, është e rëndësishme të hulumtoni të gjitha tarifat që lidhen me tregtinë në mënyrë që të gjeni platformën e duhur për ju.

A është e sigurt tregtimi i opsioneve binare?

Tregu i opsioneve binare ka shumë gracka dhe rrethana të paparashikuara. Ata janë disi të rrezikshëm pavarësisht transparencës së tyre. Për shembull, shumica e ndërmjetësve të tregtimit të opsioneve binare janë ndërmjetës të parregulluar. Ju mund të humbni para nëse humbisni parashikimin tuaj të çmimit. Rekomandohet që të zgjidhni një platformë të besuar për tregtimin tuaj binare.

Si të tregtoni ndërmjetësin e opsioneve binare

Kur tregtoni opsione binare, nuk keni nevojë të blini një aktiv themelor. Në vend të kësaj, ju fokusoheni në parashikimin nëse çmimi do të rritet mbi ose nën normën e blerjes. Pas parashikimit të çmimit, ju zgjidhni opsionin e thirrjes ose të vendosjes në varësi të lëvizjes së çmimit të aktivit. Çmimi i goditjes i referohet çmimit me të cilin tregtarët tregtojnë aktivet bazë. Çmimi i tregut duhet të rritet ose ulet deri në kohën e skadimit të tregtisë. Rezultati është ose gjithçka ose asgjë, prandaj tregtarët e kuptojnë sasinë e saktë të parave që po rrezikojnë me çdo tregti.

Si të keni sukses në tregtimin e opsioneve binare?

Tregtarët me përvojë mund të mashtrojnë agjentë të shumtë në të njëjtën kohë për të rritur potencialisht potencialin e tyre të fitimit përmes tregtimit të opsioneve binare. Nëse jeni i ri, mësoni gjithçka rreth ndërmjetësve dhe tregtimit të opsioneve binare, atëherë zgjidhni një ndërmjetës të shkëlqyeshëm që ofron veçoritë e nevojshme të tregtimit. Gjithashtu, gjeni një metodë tregtimi dhe testojeni atë në të dhënat historike të tregut. Shumica e platformave ofrojnë video dhe artikuj edukativë dhe llogari demo për t'ju ndihmuar të filloni.

Mendimet Përfundimtare

Duke përdorur opsionet binare, ndërmjetësit mund t'ju ndihmojnë të shfletoni tregje të shumta në të njëjtën kohë dhe potencialisht të rrisni pagesat tuaja. Ne kemi përpiluar platformat më të mira të disponueshme për tregtarët e rinj dhe me përvojë. y. Secila prej këtyre platformave ka një llogari demo falas. Depozitat minimale janë gjithashtu të ulëta duke ju lejuar të filloni me një sasi të vogël parash dhe të rrisni investimet tuaja ndërsa fitoni besim dhe njohuri.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

A janë kumar opsionet binare?

Jo ne te vertete; ndërsa opsionet binare janë të strukturuara në mënyrë të ngjashme me bastet, shumica e organizatave nuk i konsiderojnë ato një formë të lojërave të fatit.

A është tregtimi binar i sigurt?

Mund të jetë i sigurt në varësi të mënyrës se si i kryeni tregtitë tuaja dhe sa para keni hedhur për sa i përket Investimeve.

Cila është strategjia më e mirë e opsioneve binare?

Strategjitë më të zakonshme të tregtimit binare përfshijnë tregtimin e drejtimit dhe të tendencës, ku shikoni tendencën e një çmimi të asetit për të marrë një vendim.

A janë opsionet binare më të lehta se Forex?

Shumica e njerëzve mendojnë se tregtimi i opsioneve binare është më i lehtë se tregtimi në forex sepse nuk është i lakueshëm për tregtarin.

A janë të rregulluar ndërmjetësit e opsioneve binare?

Të gjithë agjentët e rregulluar të opsioneve binare rregullohen teorikisht nga një bord i shërbimeve financiare ose një autoritet rregullator i industrisë financiare, siç është Komisionet e Tregtisë së Ardhshme të Mallrave.

Sa të suksesshëm janë tregtarët e opsioneve binare

Meqenëse ata marrin më pak se 100% të asaj që hedhin poshtë, ju duhet të fitoni më shumë se 50 për qind të kohës për të qenë të suksesshëm.
Ky artikull është vetëm për qëllime informative dhe nuk ka për qëllim të jetë këshilla financiare. Ju lutemi konsultohuni me një këshilltar profesional financiar.

Thank you for rating.